Vilket gåvokort passar bäst?

Vilka gåvokort passar bäst för er kundkrets och personal? Variationerna och möjligheterna är outsinliga och det finns ett gåvokort för varje intresseområde och smakriktning.

För den passionerade hemmakocken passar kanske ett gåvokort på köksutrustning från Leif Mannerström via TINGS. En kund eller anställd som gillar att träna kan sportkläder från Craft via Joyful Giftcard vara mer passande för. Det är bara fantasin som sätter gränser.

Användningsområdet för gåvokort är lika oändligt som möjligheterna. Att ge ett gåvokort med upplevelser till en närstående familjemedlem kan vara ett populärt alternativ så väl som födelsedagspresent, julklapp eller examenspresent.

Skapa magi med gåvokort

Magin med gåvokort, som även kan kallas presentkort, är att utöver själva överraskningseffekten är det respektfullt att låta mottagaren själv välja vad vederbörande vill använda gåvokortet till. Win/win. Enkelt och lättsamt för givaren och roligt att få för mottagaren.

Till några av de mest populära gåvokorten hör upplevelser och delikatesser. Anledningen till att denna typ av gåvor är populära är kanske självklar men det är ju så att en sån gåva engagerar mottagaren på så många plan; smak, känsla, kropp och sinne, energi, glädje och tillfredsställelse.

Ett gåvokort med delikatesser tillför dessutom ytterligare en dimension eftersom mottagaren kan välja en delikatess som hen kan bjuda till exempel sina gäster på, så delikatesser är en väldigt populär gåva av den anledningen.

Flera får ta del av den. Det kan alltså vara ett hett tips för den som vill visa företagets goodwill mot sina kunder, att ge ett gåvokort som flera i kundernas närhet kommer att ha glädje av.

När det gäller gåvokort med upplevelser kan det vara en ide att leta efter upplevelser som involverar fler än en person; en vinprovning för två till exempel. Ett gåvokort som ger mottagaren möjlighet att dela med sig av glädjen till en nära anhörig eller kär vän är en oerhört populär gåva.