Var inte som Scrooge i ditt val av gåvokort

Ytterligare ett sätt att visa verkligt intresse, engagemang och omsorg om kunder och personal är att lägga tid på att välja säsongsanknutna gåvokort. Det krävs inte så mycket för att ge mottagaren en känsla av att du tänkt på vederbörande personligen i ditt val av gåvokort.

Att välja plädar under vintern kan vara ett tecken på omtanke medan sportkläder från Craft kan passa bra inför sommarsäsongen.

Det ska vara roligt och trevligt att ta emot ett gåvokort men man får heller inte glömma att det är saligare att giva än att taga.

Ge och du ska få

Låt hjärtat vara med när du planerar för gåvor till kunder och personal. Om du verkligen engagerar dig i presentplaneringen blir det så mycket roligare att ge bort presenter.

Den där Scrooge i Charles Dickens julsaga tyckte INTE om att vara generös och ge bort presenter men så var han heller inte en sån glad och munter kille. Inte sover han gott heller eftersom han är så missunnsam och snål.

Historien slutar dock bra efter att Scrooge har fått se in bakom kulisserna på girighet, fattigdom, givande och generositet.

Då smälter hans hjärta och med det öppnar han dörren för gemenskap med andra människor och så får han en riktigt trevlig jul till slut.

Kanske hans första trevliga Jul under hela sitt vuxna liv. Sensmoralen i historien är kanske inte så dum när det kommer till kritan. Om man tänker sig att Scrooge faktiskt var företagare så inser man att det skulle vara bra även för hans affärer med en generös och vänlig atmosfär.

Det krävs så lite för att uppnå denna generösa företagaranda och känsla av goodwill och kundvänlighet. Redan detta med enkelheten i gåvokorten är fantastiskt eftersom bredden och möjligheterna är så stora och variationen på möjliga gåvor obegränsad.

Just därför bör du lägga lite extra tid på att hitta exakt rätt gåvokort som passar just din kund personligen.