Vi driver en webbsida och ett företagande som är specialiserat på gåvokort och profilmaterial. Tanken med sajten är att ge service, råd och hjälp till företagare som vill bygga relation och goodwill i förhållande till kunder och anställda.

Gåvokort är en av våra nischer och vi tillhandahåller ett stort och varierat utbud så vi kan hjälpa er med gåvor som passar var och en.

Med lång erfarenhet inom profilering mot kunder och relationsskapande som en del av vår expertis är vi rätt samarbetspartner när det gäller goodwill och kundrelationer.

Som företagare kan det vara brist på tid när det gäller att bygga relationer genom gåvor och julklappar. Att visa goodwill genom att ge gåvor inför till exempel jul och högtider är en del av företagets profilering och som sådant en viktig del i marknadsföringsarbetet. Med många år i branschen vet vi hur man ska tänka i förhållande till kunden.

Vi har ett stort och varierat utbud av gåvokort med en stor bredd på presenter och gåvor. Vi vet hur man ska tänka. Detta är en viktig del i marknadsföringen mot kunden därför att det är som man säger “tanken som räknas”.

Har man inte lagt något engagemang i sitt val av gåva så märker kunden det och då kan kunderna uppleva gåvan som en slags pliktskyldighet som företagaren gör för att kunden ska känna sig skyldig att göra affärer med företaget. Då har gåvokortet motsatt effekt. Detta är vår expertis enig i.

Vi ser till att gåvan upplevs positiv av mottagaren, i de fall du som företagare känner dig osäker på hur du ska tänka i förhållande till kund. Det allra bästa är naturligtvis att du känner din kund och vet vad kunden har för intressen och vad kunden tycker om men så är det inte alltid.

Vår passion är att bistå företagare i deras företagande och när de bygger upp goda relationer till kunder och personal. Vi är din medarbetare i marknadsföring, profilering och goda relationer till era kunder.