Leif Mannerströms gåvokort

Sveriges största Gåvokort är Leif Mannerströms Gåvokort – fullt med köksutrustning av bra kvalité.

Leif Mannerström är en av Sveriges mest kända kockar med många år i branschen och stor skicklighet när det gäller matlagning. Nu har han tagit fram speciella kit med köksutrustning som utgör fantastiska gåvor man får tillgång till genom Leif Mannerström Gåvokort.

Exklusiva set av kryddkvarnar, vinöppnare, kockknivar och serveringsbestick och Leif Mannerströms egen kryddblandningar.

Med Mannerströms köksredskap när man kockar i köket kan ingenting gå fel och exklusiviteten gör matlagning till ett rent nöje.

Det är en väldigt populär kategori bland gåvokort och Leif Mannerströms köksredskap förgyller vilken födelsedagsfest och julafton som helst.

Du som företagare kan inte misslyckas med dina kundkontakter när du satsar på ett sånt säkert gåvokort som Leif Mannerströms köksredskap, Det är ett säkert kort.

  • Gåva nummer 1 innehåller ett bestick set för sex personer i 24 delar. Mycket vacker och lyxig design och är en mycket populär gåva.
  • Gåva nummer 2 består av Mannerströms exklusiva ostbricka med Leif Mannerströms signatur inbränd i den fina brickan.Två stycken exklusiva ostbestick medföljer.
  • Gåva nummer 3 Mannerströms rivjärn och kökshanddukar. Elegant design och Mannerströms signatur på såväl rivjärnet som kökshanddukarna.
  • Gåva nummer 4 en exklusiv kaffepress med vackra detaljer i mässingsutförande.
  • Nummer 5 är den exklusiva vinöppnaren i vacker design. Med denna vackra vinöppnare kan man återförsluta vinet med korken igen. En genialisk funktion. Passar speciellt bra just i kök där vin ofta används i matlagningen och man kan vilja spara vinet till en annan maträtt.
  • Gåva nummer 6 Mannerströms dessertset i 13 delar i exklusiv och vacker design.
  • Nummer 8 är ett exklusivt bestickset för åtta personer i vacker design och en elegant förvaringsask.

Detta var en del av utbudet av gåvor man kan ge bort med hjälp av Leif Mannerströms gåvokort. I dagsläget finns det hela 31 olika gåvor att välja mellan.