Gåvokort från kända varumärken

Gåvokort är en bra present och enligt Skatteverkets regler är presenter och gåvokort skattefria upp till ett värde av 450 kronor så gåvokort är ett okomplicerat sätt att visa uppskattning.

När det är dags att visa goodwill och uppskattning och bygga på goda relationer till affärspartners, kunder och personal finns det ett stort utbud av gåvokort att välja mellan.

Du kan välja ur ett rik utbud av gåvokort och julgåvor från Gåvokort.net som erbjuder gåvokort från varumärken som Orrefors Kosta Boda, Craft, Sagaform, Seger och PROJOB för att nämna några.

Lär känna mottagarna

Lär känna dina kunder och din personal. Känner du din omgivning så är det enkelt att överraska dem.

Med hjälp av gåvokort kan du välja ut personligt utvalda gåvor som du vet att mottagaren verkligen kommer att uppskatta.

Det känns autentiskt och generöst på riktigt. Lägg lite tanke bakom ditt val så att gåvan blir personlig. En gåva vald med omsorg känns mer värdefull än en opersonlig gåva som kan upplevas som inköpt av pliktskyldighet snarare än av verklig generositet.

I de fall man ska dela ut gåvor till en stor kundkrets kan det vara svårt att vara personlig men har du som företagare möjlighet så är det mycket uppskattat att lägga den där lilla extra omtanken på ditt val av gåvokort.

Det visar att du bryr dig om kunden på riktigt och är glad att vederbörande valt att göra affärer med just ditt företag. Att visa den här typen av generositet är goodwill och leder allt som oftast till goda kundrelationer och goda affärer.

Gåvokort är dessutom en utmärkt present till personalteamet, man måste givetvis ha en bra relation även inom företaget, inte bara med kunderna.

Mottagaren väljer ur ett stort utbud av gåvor hos kända och exklusiva varumärken som tillhandahåller kvalitetsprodukter där det alltid finns något som passar. Det finns helt enkelt inget smidigare sätt att göra någon riktigt glad på.